Mørketidsaktivitet

Hva får du om du tar seks plasthansker, fyller de med ulikt farget vann, fester til en tråd før så og henge de i et tre?
Noen vil kanskje svare kunst, mens andre heller mer over på jur - i allefall om du spør barna. Vell, det er liten tvil om at barna synes dette var moro og at vårt verk har fått stor oppmerksomhet når foreldre kommer for å hente barna. Moro er det! 

Mørkt og kaldt

Det er for tiden svært kaldt i Tromsø og er derfor mye innendørs. Karius og Baktus blir flittig lest på Jord-avdelingen og barna der viser stor interesse. Litt skrekkblandet fryd for denne historien, men barna er skjønt enig om at "vi vil ha loff". 

"Inneuke" gjør at vi kan lage armbånd som det under. Det er stor stas når barna tar på seg disse og stolt viser frem til foreldrene.  

Vi går heldigvis mot en lysere periode og snakker mye om sola som kommer tilbake. Maler solbilder, synger solsanger og gjør oss klar til soldagen.

Kreativt juleverksted

Hva er vell førjulstiden uten juleverksted? Vi jobber mye med gjenbruk i Barnehagen Hundre, og også juleverkstedet vårt handler mye om kreativ gjenbruk. Her blir doruller, eggekartonger, smoothie-flasker og annet til de fineste juledekorasjoner. 

Under ser vi noe av det Adele (2år) og de andre på Jord-gruppen laget. La deg gjerne inspirere til gjenbruk.