Velkommen til oss

Barnehagen Hundre ligger i naturskjønne landlige omgivelser på Holt kun fire minutters kjøretur fra Tromsø sentrum. Vi er en privat foreldreeid barnehage som våren 2010 flyttet inn i nyrenoverte lokaler.

 

Våre avdelinger

Barnehagen består i dag av fire aldersinndelte grupper Vann, Jord, Luft og Ild. Det er totalt 18 barn under tre år og 25 barn over tre år og barehagen har totalt 11 årsverk. 

Les mer om avdelingene »

Våre ansatte

Hos oss har vi en fantastisk gjeng ansatte med variert utdanning og bakgrunn. Kunst og handverk, drama, musikk og naturfag er noen av fagene de har fordypning i.

Les mer om de ansatta »

Vår filosofi

Barnehagen jobber inspirert av Reggio Emilias pedagogiske
filosofi. Vi har spesielt fokus på barns medvirkning, og jobber bevisst med at hvert enkelt barn skal ha et trygt og godt barnehagetilbud hvor trivsel og læring står i fokus.

Les mer »

 
holder_oss_oppdatert.jpg

Vi er opptatt av å holde oss oppdatert

Barnehagen deltar sammen med fem andre barnehager i nettverket "Tromsø 2020­ et lærende barnehagenettverk". Barnehagen Hundre er også medlem i IBID SA som er et samvirkeforetak som eies av 27 private ideelle barnehager, hvorav 25 av 27 ligger i Tromsø. Barnehagene er selvstendige enheter som har valgt å knytte seg tettere sammen gjennom foretaket.